Aarhus University Seal

Invitation til NATO Innovation Challenge 2023

Monitoring the Arctic: from space to seabed

Kære alle

I inviteres hermed til at deltage i konkurrencen NATO Innovation Challenge.

Her inviteres enkeltpersoner og teams fra alle NATO lande til at konkurrere om at finde innovative løsninger på en relevant udfordring i NATO samarbejdet.

I år er Arktisk Kommando vært for NATO Innovation Challenge, og konkurrencen henvender sig i særdeleshed til små og mellemstore virksomheder, forskere, start-ups og innovative miljøer i alle NATO lande.

For at vejlede interesserede fra Danmark, Færøerne og Grønland, så de kommer bedst muligt i gang med konkurrencen, afholder Arktisk Kommando et informationsmøde den 17. april 2023 kl. 10:00 Grønlandsk tid (14:00 dansk tid) i Nuuk. Det er muligt at deltage i mødet online ved at benytte teams link: https://teams.live.com/meet/9422593902532

Ved fremmøde hos Arktisk Kommando, Aalisartut Aqqutaat 47, 3900 Nuuk, Grønland er tilmelding nødvendig. Send venligst en mail til FKO-A-J901@mil.dk med antal personer inden den 12. april.

Videresend venligst denne invitation til de rette personer i dit netværk.


Med venlig hilsen
Poul Primdahl
Brigadegeneral
Vicechef Arktisk Kommando

 

NATO Innovation Challenge afholdes af forsvarsalliancen NATO’s Allied Transformation Command to gange årligt. Det danske forsvar ved Arktisk Kommando er i første halvår af 2023 vært for NATO Innovation Challenge, og Arktisk Kommando har sammen med NATO Innovation Hub udformet konkurrencens udfordring, der naturligvis relaterer sig til Arktis. Konkurrencen er målrettet små og mellemstore virksomheder, forskere, tænketanke, start-ups og innovative miljøer i alle NATO lande. Ved at bringe innovative løsninger i spil fra konkurrencen hjælper de innovative idéer med at løse et operationelt problem for NATO og alliancens medlemslande. Den 22. juni kulminerer konkurrencen med en Pitch Day i Nuuk, hvor finalisterne fremlægger deres bud, og en vinder kåres. Læs mere om konkurrencen på:https://cvent.me/ORD30z